28


δωμάτια υψηλών προδιαγραφών

Το ξενοδοχείο “Souita“ έχει 23 δίκλινα, 4 τρίκλινα και μία οικογενειακή σουίτα.
Τα δωμάτιά μας είναι πλήρως εξοπλισμένα, καλόγουστα και σας εγγυώνται άνεση και ευχάριστη διαμονή. Επίσης παρέχουμε εύκολη πρόσβαση για άτομα με εδικές δεξιότητες.

Δίκλινο Δωμάτιο

καλέστε μας για τιμή ανά βράδυ

Το δωμάτιο διαθέτει δύο ξεχωριστά κρεβάτια ή ένα μεγάλο κρεβάτι. Το δωμάτιο διαθέτει πιστολάκι μαλλιών, κλιματισμό, δορυφορικά κανάλια, μίνι μπαρ, τηλέφωνο, γραφείο και ντουλάπα, μπάνιο με ντουζιέρα, μπαλκόνι και δωρεάν Internet. Η ζεστασιά, η ηρεμία και η άνεση των δωματίων εγγυώνται την απόλυτη χαλάρωση των επισκεπτών.

Τρίκλινο δωμάτιο

καλέστε μας για τιμή ανά βράδυ

Το δωμάτιο διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι και ένα μονό κρεβάτι. Το δωμάτιο διαθέτει πιστολάκι μαλλιών, κλιματισμό, δορυφορικά κανάλια, μίνι μπαρ, τηλέφωνο, γραφείο και ντουλάπα, μπάνιο με ντουζιέρα, μπαλκόνι και δωρεάν Internet. Η ζεστασιά, η ηρεμία και η άνεση των δωματίων εγγυώνται την απόλυτη χαλάρωση των επισκεπτών.

Οικογενειακή Σουίτα

καλέστε μας για τιμή ανά βράδυ

Το δωμάτιο διαθέτει ένα μεγάλο κρεβάτι, ένα μονό κρεβάτι και έναν καναπέ. Το δωμάτιο διαθέτει πιστολάκι μαλλιών, κλιματισμό, δορυφορικά κανάλια, μίνι μπαρ, τηλέφωνο, γραφείο και ντουλάπα, μπάνιο με ντουζιέρα, μπαλκόνι και δωρεάν Internet. Η ζεστασιά, η ηρεμία και η άνεση των δωματίων εγγυώνται την απόλυτη χαλάρωση των επισκεπτών.